Elektrokozmetikai eljárások

Elektrokozmetikai kezeléseinket a Peelfacial+ készülékkel végezzük, mely négy különböző, rendkívül hatékony kozmetikai technológiát ötvöz, így személyre szabott, komplex kezelések összeállítását teszi lehetővé, a különböző igényeknek megfelelően.

MITŐL KÜLÖNLEGES A KEZELÉS?

Tű használata nélkül, teljes mértékben fájdalommentesen biztosítja a hatékony, kíméletes bőrápolást, bőrfiatalítást. Különböző kozmetikai technológiák ötvözetének köszönhetően segíti a bőr regenerálódását, csökkenti a ráncok láthatóságát akár egyetlen kezelés után is.

Szelíd ébresztés a sejteknek!

A QuaPollar RF technológia fájdalommentesen biztosítja az optimális négypólusú rádiófrekvenciás (RF) energiát a bőrfelületre és a szubkután zsírrétegekre. A kezelés hatására azonnali, látható eredményt érhetünk el a kezelt területen.

Próbálja ki Ön is a saját bőrén!

MITŐL KÜLÖNLEGES A KEZELÉS?

A uCosmo ultrahangos technológiát alkalmaz, speciális folyadék segítségével juttatja a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. Az applikátor felszínén a folyadék apró molekulákká alakul, amelyek így könnyen behatolnak a mélyebb rétegekbe és az aktív összetevők belülről ápolják a bőrt.

Próbálja ki Ön is a saját bőrén!

{

Rólunk mondták

Köszönöm,hogy szerencsés nyertesként kipróbálhattam egy szép és kúlturált környezetben a Seyo fájdalommentes csodás kezelését, maximális felvilágosítás mellett, profi kozmetikus közreműködésével.Már a kezelést követően látható volt a látványos változás!  Mindenkinek csak ajánlani tudom hiszen itt feltöltődhet minden szinten ! 

Mészáros Judit

Nagyon kellemes környezetben hatékony kezelések. Ez igen!

Hekáné Szondi Ildikó

Szuper volt a kezelés amit nyertem,kellemes környezet profi szakmai tudás,mindenkinek ajánlom! Köszönöm mégegyszer!:)

Judit Szabó

Köszönöm ezt a fantasztikus kezelést, szeretem a profi munkát. Nagyon igényes a környezet, és kedves a fogadtatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Krisztina Laudisz

Szuper volt a tegnapi kezelés, köszönöm szépen!! 

Baraxa Zsuzsa

Ma kipróbálhattam a kezelést. Nagyon szuper volt. Kedves, aranyos kozmetikus vár benneteket. Nagyon jó lett a bőröm.

László Csabáné Ildikó

Ingyenes visszahívás kérése

 

Kérdése van? Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni tőlünk, vagy bejelentkezne hozzánk, kérjen ingyenes visszahívást most, és munkatársaink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, időpontegyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

Adatait harmadik fél számára nem adjuk ki!