Shockwave Dual Power

különleges gyógyászati megoldások

Bokarándulás kezelése

 

Mit nevezünk bokarándulásnak?

Bokarándulás esetében az érintett ízületet alkotó csontok ízfelszínei között fiziológiásan meglévő kapcsolat időlegesen és részlegesen elveszik, ill. sérül; bokaránduláskor a bokaízületet alkotó csontok, vagyis a lábszárcsont és a szárkapocscsont, valamint az ugrócsont által alkotott ízületben. Ezt a sérülést bokaízületi rándulásnak nevezzük.
Ez a típusú rándulás a leggyakoribb sportolás során, illetve a mindennapi életben is. E sérüléstípus gyakoriságának oka elsősorban az egész test súlyát viselő bokaízület anatómiai felépítésében és az ízületben lehetséges fiziológiás mozgásokban keresendő.

A bokarándulásra hajlamosító tényezők

Bizonyos morfológiai és funkcionális jellegzetességek, mint például a bokaízületi tok, illetve a szalagok általános szöveti lazasága, dysmetria, túlsúly, a lábszár különböző tengelyeltérései, testtartási anomáliák:

  • pronációs elváltozások (sarok anomáliák)
  • elégtelen izomműködés (peroneusok hypotoniája)
  • a proprioceptio csökkenése, egyensúlyproblémák
  • nem megfelelő lábbeli
  • egyenetlen, sáros, síkos vagy szintetikus terep

.

A bokarándulás tünetei

Bárki megrándíthatja a bokáját sétálás vagy futás közben. A sérülés mechanizmusa alapján a tünetek lehetnek mérsékeltek vagy kifejezetten hevesek.
Az első tünet nyilvánvalóan az éles fájdalom, amely kisugározhat a lábfejbe, a sarokba vagy a lábszárba.
Duzzanat (ödéma) keletkezik szinte azonnal a bokaízületben, illetve az ízület körül.
Rövid idő elteltével véraláfutás (haematoma) jelenik meg, mely lehet körülírt vagy az egész ízületet körbevevő. A heamatoma jelenléte általában szalagsérülést jelez, amelyet ha nem is azonnal, de mindenképpen meg kell vizsgálni.
A páciens a fájdalom miatt csak korlátozottan tudja mozgatni a lábát.
A felső ugróízület instabilitása: tapintással pontosan meghatározhatjuk a fájdalmas pontokat a malleolusok előtt és alatt, valamint a külső instabilitás egyik jelét, az ízületi rést is ki tudjuk tapintani.

.

Bokarándulás gyógyítása Shockwave Dual Power kezeléssel

 

Hogyan működik a Shockwave Dual Power?

A lökéshullám az élő szöveteken áthalad, ennek során a szövetek kapnak egy jótékony mikro-hidro masszázst, ezáltal a hullámok biokémiai és sejtszintű reakciót váltanak ki a bőr sejtjeiben, ami a terápiás hatásért felelős.

Az elmeszesedett területekben, ahol gyakran lehet az inakban, ínszalagokban gyulladás, a lökéshullámmal végzett kezeléseknél ezek a gyulladások megszűnhetnek. Az ezzel a készülékkel végrehajtott terápiák nem közvetlen mechanikai beavatkozások (pl. törés), hanem egy biokémia folyamat során létrejövő reakció.

A kezelés lépései

1. lépés

Vendégünk kényelmesen a hasára fekszik a kezelőágyon.

.

2. lépés

A fertőtlenítés érdekében megtisztítjuk az érintett bőrfelületet egy San C fertőtlenítőszerrel átitatott pamutkoronggal.

.

3. lépés

A kezelendő bőrfelületre felvisszük a WinForm Medical – vezető orvosi eszközöket gyártó cég – által kifejlesztett Hc500 gélt nagy mennyiségben.

.

4. lépés

A Shockwave Dual Power gépen szakemberünk kiválasztja a megfelelő programot, majd a kezelőfejjel az adott területre irányítja az eszköz által leadott impulzust.

.

A kezelés teljesen fájdalommentes, Vendégünk csupán kellemes, masszírozó érzést fog érezni.

Próbálja ki nálunk!

{

Rólunk mondták

Köszönöm,hogy szerencsés nyertesként kipróbálhattam egy szép és kúlturált környezetben a Seyo fájdalommentes csodás kezelését, maximális felvilágosítás mellett, profi kozmetikus közreműködésével.Már a kezelést követően látható volt a látványos változás!  Mindenkinek csak ajánlani tudom hiszen itt feltöltődhet minden szinten ! 

Mészáros Judit

Nagyon kellemes környezetben hatékony kezelések. Ez igen!

Hekáné Szondi Ildikó

Szuper volt a kezelés amit nyertem,kellemes környezet profi szakmai tudás,mindenkinek ajánlom! Köszönöm mégegyszer!:)

Judit Szabó

Köszönöm ezt a fantasztikus kezelést, szeretem a profi munkát. Nagyon igényes a környezet, és kedves a fogadtatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Krisztina Laudisz

Szuper volt a tegnapi kezelés, köszönöm szépen!! 

Baraxa Zsuzsa

Ma kipróbálhattam a kezelést. Nagyon szuper volt. Kedves, aranyos kozmetikus vár benneteket. Nagyon jó lett a bőröm.

László Csabáné Ildikó

Ingyenes visszahívás kérése

 

Kérdése van? Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni tőlünk, vagy bejelentkezne hozzánk, kérjen ingyenes visszahívást most, és munkatársaink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, időpontegyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

Adatait harmadik fél számára nem adjuk ki!

A Légy Te a változás csoport támogatója

CÍMÜNK:

InnoArt Med Aesthetica központjaink
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.
1028, Budapest, Hidegkúti út 1, I. emelet

TELEFONSZÁM:

06 70 604 0115