Shockwave Dual Power

különleges gyógyászati megoldások

Csípő körüli fájdalom kezelése

Mit nevezünk pertrochantericus fájdalom-szindrómának vagy bursitis trochantericának?

A trochanteritis, vagy bursitis trochanterica, a glutealis izmok tapadási helyén, a trochanter major felett található nyáktömlő (bursa) gyulladása, mely csípő körüli fájdalommal járó gyakori elváltozás. A diagnózist gyakran nem specifikus koxalgiának nevezik. Főleg artrózisban vagy az L2-L4 ágyéki szegmensből sugárzó gyöki fájdalomtól szenvedő idős betegeknél, illetve sportolóknál fordul elő, okairól a továbbiakban lesz szó.
A trochanteritis a bursa (nyáktömlő) gyulladása, mely a combcsont proximális végén (trochanter major) található. A betegek gyakran panaszkodnak oldalsó csípőfájdalomra, bár a csípő valójában nem érintett. A fájdalom oldalirányban lesugározhat a combba.
A bursa gyulladását a trochanter major és a gluteus medius között általában akut trauma okozza (pl. az oldalra esés), vagy ismétlődő traumák váltják ki a járás vagy futás megváltozott biomechanikája miatt. A tractus iliotibiális fokozott feszülése funkcionálisan befolyásolja a tensor fasciae latae-t, amely abnormális nyomásfokozódást hoz létre a bursa trochanterikán.
Az akut trauma többek között magában foglalja az esésekkel bekövetkező zúzódásokat, melyek nagyon gyakoriak a kapusok és a kontakt sportokat űzők körében. Szintén prediszponáló tényező lehet a végtaghosszbeli különbség (heterometria) és a beültetett csípőprotézis is.

.

A bursitis trochanterikára hajlamosító kóros tényezők

 

  • mechanikus hátfájás
  • az alsó végtagok hosszkülönbsége
  • a csípő körüli izomzat gyengesége műtét után
  • a csípő ízületi gyulladása
  • neurológiai problémák
  • elhízás
  • teljes csípőprotézis
  • alsó végtag amputációja
  • lúdtalp

 

Diagnózis

A bursitis trochanterica általában nem igényel sebészeti kezelést.
A fiatalabb betegek és a sportolók általában megoldják a problémát tevékenységük csökkentésével vagy a sportolás rövid ideig tartó megszakításával. Ha a tervezett pihenőidőt követően a panaszok megszűnését nem sikerült elérni, az orvos más kezelési formákat is javasolhat a páciensnek, mint például az ultrahang.

 

.

 

CSÍPŐ KÖRÜLI FÁKDALOM 
gyógyítása Shockwave Dual Power kezeléssel

 

Hogyan működik a Shockwave Dual Power?

A lökéshullám az élő szöveteken áthalad, ennek során a szövetek kapnak egy jótékony mikro-hidro masszázst, ezáltal a hullámok biokémiai és sejtszintű reakciót váltanak ki a bőr sejtjeiben, ami a terápiás hatásért felelős.

Az elmeszesedett területekben, ahol gyakran lehet az inakban, ínszalagokban gyulladás, a lökéshullámmal végzett kezeléseknél ezek a gyulladások megszűnhetnek. Az ezzel a készülékkel végrehajtott terápiák nem közvetlen mechanikai beavatkozások (pl. törés), hanem egy biokémia folyamat során létrejövő reakció.

A kezelés lépései

1. lépés

Vendégünk kényelmesen a hasára fekszik a kezelőágyon.

.

2. lépés

A fertőtlenítés érdekében megtisztítjuk az érintett bőrfelületet egy San C fertőtlenítőszerrel átitatott pamutkoronggal.

.

3. lépés

A kezelendő bőrfelületre felvisszük a WinForm Medical – vezető orvosi eszközöket gyártó cég – által kifejlesztett Hc500 gélt nagy mennyiségben.

.

4. lépés

A Shockwave Dual Power gépen szakemberünk kiválasztja a megfelelő programot, majd a kezelőfejjel az adott területre irányítja az eszköz által leadott impulzust.

.

A kezelés teljesen fájdalommentes, Vendégünk csupán kellemes, masszírozó érzést fog érezni.

Próbálja ki nálunk!

{

Rólunk mondták

Köszönöm,hogy szerencsés nyertesként kipróbálhattam egy szép és kúlturált környezetben a Seyo fájdalommentes csodás kezelését, maximális felvilágosítás mellett, profi kozmetikus közreműködésével.Már a kezelést követően látható volt a látványos változás!  Mindenkinek csak ajánlani tudom hiszen itt feltöltődhet minden szinten ! 

Mészáros Judit

Nagyon kellemes környezetben hatékony kezelések. Ez igen!

Hekáné Szondi Ildikó

Szuper volt a kezelés amit nyertem,kellemes környezet profi szakmai tudás,mindenkinek ajánlom! Köszönöm mégegyszer!:)

Judit Szabó

Köszönöm ezt a fantasztikus kezelést, szeretem a profi munkát. Nagyon igényes a környezet, és kedves a fogadtatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Krisztina Laudisz

Szuper volt a tegnapi kezelés, köszönöm szépen!! 

Baraxa Zsuzsa

Ma kipróbálhattam a kezelést. Nagyon szuper volt. Kedves, aranyos kozmetikus vár benneteket. Nagyon jó lett a bőröm.

László Csabáné Ildikó

Ingyenes visszahívás kérése

 

Kérdése van? Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni tőlünk, vagy bejelentkezne hozzánk, kérjen ingyenes visszahívást most, és munkatársaink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, időpontegyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

Adatait harmadik fél számára nem adjuk ki!

A Légy Te a változás csoport támogatója

CÍMÜNK:

InnoArt Med Aesthetica központjaink
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.
1028, Budapest, Hidegkúti út 1, I. emelet

TELEFONSZÁM:

06 70 604 0115