Shockwave Dual Power

különleges gyógyászati megoldások

rhizarthrosis kezelése

 

Mit nevezünk rhizarthrosisnak?

A rhizarthrosis a kéz nyeregízületének degeneratív gyulladásos elváltozása (ízületi gyulladás), amely a hüvelykujj alapját képező ízületben alakul ki (trapeziometacarpalis ízület). Általában az 50 évesnél idősebb embereket érinti, akiknél az idő múlásával folyamatosan fokozódik a fájdalom és a mozgáskorlátozottság. A rhizarthrosis mindkét kézen előfordul, és általában a nőket érinti.
Gyakori teniszezők körében, akik rendszeresen túlterhelik a nyeregízületüket játék közben.
Ez egy nagyon gyakori elváltozás (az 50 évesnél idősebb népesség kb. 50%-ánál fennáll), amely az I. metacarpus és a trapéz közötti ízületet – ez az ízület biztosítja a hüvelykujj háromirányú mozgását – érinti. A legtöbb esetben a patológia az ízület öregedéséből ered, de törés vagy esetleges rándulásos trauma következménye is lehet.

.

Okai

Elsősorban a nyeregízületi porc kopása okozza, ami a hüvelykujj merevségének és deformációjának legjellemzőbb kiváltója, és ez vezet az ízület megduzzadásához és a fájdalomhoz.
Valójában a fájdalmat az I. metacarpus és a trapéz csontrészei közötti közvetlen kapcsolat okozza, vagyis az ízületi porc hiánya, valamint a szöveti gyulladást okozó tüskés meszesedések jelenléte.
Ezen fő tényező mellett más, egyidejűleg fennálló okok is tulajdoníthatók egyéb traumáknak vagy reumás megbetegedéseknek, mint például:

  • osteoarthritis;
  • a metacarpus ízület traumája és sérülése;
  • genetikailag prediszponáló tényezők;
  • természetes csontöregedési folyamatok.

.

Tünetei

Az első tünet általában a fájdalom megjelenése egy befőttesüveg kinyitásakor, egy kulcs elforgatásakor vagy egy törlőruha kicsavarásakor. Valójában minden, a hüvelykujj és a mutatóujj egymáshoz nyomásával járó mozdulat fájdalmas.
Idővel a fájdalom egyre gyakoribbá válik, például írás közben is, majd helyi duzzanat is megjelenhet.

A csont tényleges deformációja később jelenhet meg.
A legsúlyosabb esetekben az ízület deformálódik, az ujjak nyomóereje jelentősen csökken és a hüvelykujj mozgása meglehetősen korlátozottá válik.

.

rhizarthrosis gyógyítása Shockwave Dual Power kezeléssel

 

Hogyan működik a Shockwave Dual Power?

A lökéshullám az élő szöveteken áthalad, ennek során a szövetek kapnak egy jótékony mikro-hidro masszázst, ezáltal a hullámok biokémiai és sejtszintű reakciót váltanak ki a bőr sejtjeiben, ami a terápiás hatásért felelős.

Az elmeszesedett területekben, ahol gyakran lehet az inakban, ínszalagokban gyulladás, a lökéshullámmal végzett kezeléseknél ezek a gyulladások megszűnhetnek. Az ezzel a készülékkel végrehajtott terápiák nem közvetlen mechanikai beavatkozások (pl. törés), hanem egy biokémia folyamat során létrejövő reakció.

A kezelés lépései

1. lépés

Vendégünk kényelmesen a hasára fekszik a kezelőágyon.

.

2. lépés

A fertőtlenítés érdekében megtisztítjuk az érintett bőrfelületet egy San C fertőtlenítőszerrel átitatott pamutkoronggal.

.

3. lépés

A kezelendő bőrfelületre felvisszük a WinForm Medical – vezető orvosi eszközöket gyártó cég – által kifejlesztett Hc500 gélt nagy mennyiségben.

.

4. lépés

A Shockwave Dual Power gépen szakemberünk kiválasztja a megfelelő programot, majd a kezelőfejjel az adott területre irányítja az eszköz által leadott impulzust.

.

A kezelés teljesen fájdalommentes, Vendégünk csupán kellemes, masszírozó érzést fog érezni.

Próbálja ki nálunk!

{

Rólunk mondták

Köszönöm,hogy szerencsés nyertesként kipróbálhattam egy szép és kúlturált környezetben a Seyo fájdalommentes csodás kezelését, maximális felvilágosítás mellett, profi kozmetikus közreműködésével.Már a kezelést követően látható volt a látványos változás!  Mindenkinek csak ajánlani tudom hiszen itt feltöltődhet minden szinten ! 

Mészáros Judit

Nagyon kellemes környezetben hatékony kezelések. Ez igen!

Hekáné Szondi Ildikó

Szuper volt a kezelés amit nyertem,kellemes környezet profi szakmai tudás,mindenkinek ajánlom! Köszönöm mégegyszer!:)

Judit Szabó

Köszönöm ezt a fantasztikus kezelést, szeretem a profi munkát. Nagyon igényes a környezet, és kedves a fogadtatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Krisztina Laudisz

Szuper volt a tegnapi kezelés, köszönöm szépen!! 

Baraxa Zsuzsa

Ma kipróbálhattam a kezelést. Nagyon szuper volt. Kedves, aranyos kozmetikus vár benneteket. Nagyon jó lett a bőröm.

László Csabáné Ildikó

Ingyenes visszahívás kérése

 

Kérdése van? Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni tőlünk, vagy bejelentkezne hozzánk, kérjen ingyenes visszahívást most, és munkatársaink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, időpontegyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

Adatait harmadik fél számára nem adjuk ki!

A Légy Te a változás csoport támogatója

CÍMÜNK:

InnoArt Med Aesthetica központjaink
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.
1028, Budapest, Hidegkúti út 1, I. emelet

TELEFONSZÁM:

06 70 604 0115