Kapcsolat

 

InnoArt Med

Esztétikai központunkban

szakértő kezek között, exkluzív környezetben várjuk a szépülni és fiatalodni vágyókat!

Nálunk minden vendég megtalálja a számára legideálisabb szolgáltatásokat, melyek az egyik legmodernebb technológia segítségével biztosítanak felfrissülést minden megújulni vágyó vendégünk számára.

A kezelések egyéni igényeknek megfelelően személyre szabhatók, így garantálva az eredményes változást. Szakembereink célja, hogy minél színvonalasabb körülmények között valósíthassák meg vendégeik kívánságait.

Elérhetőségeink

Art Med Aesthetica Rézmál

Telefonszám

p

Megközelítés

Megközelítés tömegközlekedéssel: Art Med Aesthetica esztétikai központunk a Széll Kálmán tér csomóponttól csupán 5 perc sétára, a 149-es busz Ezredes utcai megállójától pedig 1 perc gyalogútra található.

Megközelítés autóval: Referencia szalonunk megközelíthető a Szilágyi Erzsébet fasor utcáról és a Fillér utcáról kanyarodva is. Autóval érkező vendégeink igénybe vehetik az utcában található fizetős parkolóhelyeket, illetve a Mammut Parkolóházat.

{

Rólunk mondták

Köszönöm,hogy szerencsés nyertesként kipróbálhattam egy szép és kúlturált környezetben a Seyo fájdalommentes csodás kezelését, maximális felvilágosítás mellett, profi kozmetikus közreműködésével.Már a kezelést követően látható volt a látványos változás!  Mindenkinek csak ajánlani tudom hiszen itt feltöltődhet minden szinten ! 

Mészáros Judit

Nagyon kellemes környezetben hatékony kezelések. Ez igen!

Hekáné Szondi Ildikó

Szuper volt a kezelés amit nyertem,kellemes környezet profi szakmai tudás,mindenkinek ajánlom! Köszönöm mégegyszer!:)

Judit Szabó

Köszönöm ezt a fantasztikus kezelést, szeretem a profi munkát. Nagyon igényes a környezet, és kedves a fogadtatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Krisztina Laudisz

Szuper volt a tegnapi kezelés, köszönöm szépen!! 

Baraxa Zsuzsa

Ma kipróbálhattam a kezelést. Nagyon szuper volt. Kedves, aranyos kozmetikus vár benneteket. Nagyon jó lett a bőröm.

László Csabáné Ildikó

Ingyenes visszahívás kérése

 

Kérdése van? Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni tőlünk, vagy bejelentkezne hozzánk, kérjen ingyenes visszahívást most, és munkatársaink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, időpontegyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

Adatait harmadik fél számára nem adjuk ki!

A Légy Te a változás csoport támogatója

CÍMÜNK:

InnoArt Med Aesthetica központjaink
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.

TELEFONSZÁM:

06 70 604 0115