SZALONETIKETT

Foglalás

Minden kedves vendégünk számára maximális odafigyelést és törődést szeretnénk biztosítani. Ahhoz, hogy az Ön időpontját is garantálni tudjuk, kérjük, ennek érdekében előre foglalja le az Ön számára megfelelő időpontot.

Szalon nyitva tartás

Hétfő–Csütörtök: 08.00–20.00

Péntek: 08.00–18.00

Hétvégén: időpont-egyeztetéssel

Érkezés

Kérjük, hogy ha megoldható 15 perccel időpontja előtt érkezzen a kezelésére, hogy legyen ideje üdvözlő frissítőnket is elfogyasztani. Ez a 15 perc relaxációs idő kezelésének hatékonyságához járul hozzá.

Lemondási feltételek

Kérjük, hogy amennyiben kezelési időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával szíveskedjen megtenni. Megbeszélt időpontjára való késve érkezés rövidebb kezelést eredményezhet.

Egészség

Az Ön egészsége fontos számunkra, így megkérjük, hogy az Innoshine Szalonba való első érkezése alkalmával töltse ki egészségi állapotát felmérő kérdőívünket. Amennyiben a jövőben egészségében változás állna be, kérjük, hogy jelezze terapeutájának, illetve javasoljuk, hogy konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt időpontot egyeztetne Szalonunkba. Adatait szigorúan bizalmasan kezeljük.

Fizetés

Szalonunkban készpénz tudunk csak elfogadni. Az árak forintban értendőek és az áfát már tartalmazzák. Borravalót az árak nem tartalmaznak, az tetszés szerinti mértékben adható. Az árak változtatásának jogát előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartjuk.

Visszatérítés

A szolgáltatás csomagok és termékek nem visszaválthatóak és nem cserélhetőek.

Szíves megértését köszönjük!

{

Rólunk mondták

Köszönöm,hogy szerencsés nyertesként kipróbálhattam egy szép és kúlturált környezetben a Seyo fájdalommentes csodás kezelését, maximális felvilágosítás mellett, profi kozmetikus közreműködésével.Már a kezelést követően látható volt a látványos változás!  Mindenkinek csak ajánlani tudom hiszen itt feltöltődhet minden szinten ! 

Mészáros Judit

Nagyon kellemes környezetben hatékony kezelések. Ez igen!

Hekáné Szondi Ildikó

Szuper volt a kezelés amit nyertem,kellemes környezet profi szakmai tudás,mindenkinek ajánlom! Köszönöm mégegyszer!:)

Judit Szabó

Köszönöm ezt a fantasztikus kezelést, szeretem a profi munkát. Nagyon igényes a környezet, és kedves a fogadtatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Krisztina Laudisz

Szuper volt a tegnapi kezelés, köszönöm szépen!! 

Baraxa Zsuzsa

Ma kipróbálhattam a kezelést. Nagyon szuper volt. Kedves, aranyos kozmetikus vár benneteket. Nagyon jó lett a bőröm.

László Csabáné Ildikó

Ingyenes visszahívás kérése

 

Kérdése van? Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni tőlünk, vagy bejelentkezne hozzánk, kérjen ingyenes visszahívást most, és munkatársaink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, időpontegyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

Adatait harmadik fél számára nem adjuk ki!

A Légy Te a változás csoport támogatója

CÍMÜNK:

InnoArt Med Aesthetica központjaink
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.

TELEFONSZÁM:

06 70 604 0115