A kor előrehaladtával a bőröregedés folyamata elkerülhetetlen, amelynek jelei a legintenzívebben arcbőrünkön jelentkeznek. Legújabb kezelésünk pont ezen jelek ellen lép fel, táplálva és felfrissítve az arcbőrt.

A bőröregedés tünetei

A bőröregedés jelei általában 30, 40 éves kor felett jelentkeznek, ugyanakkor ha nem vigyázunk megfelelően bőrünk állapotára, sokkal hamarabb is megtapasztalhatjuk a bőröregedés folyamatát. A jelek közé tartozik a bőr rugalmasságának csökkenése, a bőrön való gravitációs hatások észlelése, azaz a megereszkedő, lógó arcbőr, a ráncok és pigmentfoltok megjelenése, a bőr minőségének romlása, a különböző bőrproblémák megjelenése és az öregedő, fáradt tekintet.

Hogyan léphetünk fel a bőröregedés ellen?

A börőregedés negatív hatásai ellen rengeteg féle házi és professzionális kezelési praktika létezik. A megfelelő bőrápolás, az elegendő folyadékbevitel és egészséges életmód mind hozzájárul a bőröregedés folyamatának megfékezéséhez. Azonban ahhoz, hogy hatékonyan lépjünk fel a ráncok és megereszkedett bőr ellen, valamint a megelőzés is hosszan tartó legyen, professzionális, szakemberek által végzett kezelésre van szükség.

Phorma Laser 3.0 lézeres-hialuronsavas bőrfeltöltő kezelés

Az InnoArt Med Aesthetica legújabb kezelése a Phorma Laser lézeres-hialuronsavas bőrfeltöltő kezelés a tecar és  lézer technológia erejével lép fel a lehető leghatékonyabban a rugalmatlan, öregedő bőr ellen. 

A tecar technológia mind alakformálási, mind arcápolási kezeléseink egyik alaptechnológiája, nem véletlenül, hiszen az innovatív módszer hatékonysága és eredményessége nem kérdéses. A tecar egy fájdalommentes energiakibocsátó kezelési mód, amely ellenőrzi és meghatározza a szervezet által felhalmozott energia minőségét és mennyiségét. A tecar alacsony frekvenciájú elektromos lökések által lehetővé teszi a nagy molekulatömegű aktív hatóanyagok bőrön keresztüli szállítását a sejtközötti állományba. 

A kezelés másik technológiája, a lézer, 3 különböző (710nm, 808nm és 1064nm) hullámhosszon van jelen a készülékben, amelyek más-más rétegeket stimulálnak és indítanak be különböző élettani folyamatokat a bőr szövetekben. A lézer alkalmazása a kezelés során növeli a bőr sejthártyájának áteresztő képességét, fokozza az anyagcsere folyamatokat, serkenti a bőr regenerációját, valamint stimulálja a kollagénszintezést.

Hogyan nyújt segítséget a bőröregedés ellen a Phorma Laser kezelés?

A kezelés során szakembereink az úgynevezett BioFiller kontakt gélt alkalmazzák, amelynek három hatóanyaga a hialuronsav, a C-vitamin és az ózon. 

A hialuronsav a bőr egyik természetes alkotórésze is, legfőbb tulajdonsága az, hogy nagy vízmegkötő képességű molekula. Ezek a molekulák három különböző méretben vannak jelen a BioFiller kontakt gélben, így más-más rétegeket hidratálnak. A hialuronsav támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt.

A C-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja a sejtek öregedési folyamatait. Hozzájárul a kollagén képződéshez, halványítja a foltokat, védi a bőrt a káros hatásoktól.

Az ózon bizonyítottan gyulladáscsökkentő és biostimulációs hatással bír. Fokozza a sejtek oxigén ellátását és anyagcsere folyamatait. Hatására a bőr energiával, élettel telik meg. A kezelés során ezek a hatóanyagok hatékonyan jutnak el sejtekhez. 

A kezelésnek köszönhetően nő a bőr nedvességtartalma és rugalmassága, csökken a ráncok mennyisége és mélysége, a kezelés megemeli az arckontúrokat, normalizálja a bőr regenerációs folyamatait.

Előzd meg vagy mondj búcsút a ráncoknak a Phorma Laser kezelés segítségével! Jelentkezz be esztétikai központunkba, szakembereink személyre szabott kezelésekkel várnak!