A korral előrehaladva minden nő találkozik a ráncok és a striák által okozott bőrhibákkal, valamint, a fiatalabbak körében felmerülő kellemetlen akné nagyon sok esetben súlyos bőrproblémákat és hegeket hagyhat maga után. Legújabb kezelésünk, a TECAR CRV terápia hatékony megoldást kínál ezekre a problémákra. Mutatjuk, hogyan.

Mi a TECAR CRV?

A TECAR egy energiaátadó rendszer, amely egy, az emberi testre kifejlesztett gyógyhatású módszer, ami kontrolálja és meghatározza a felhasznált energia mennyiségét és minőségét. A TECAR hullám alapja egy olyan elektrolitikus mozgás, melynél az ütközési energia keletkezése során hőenergia szabadul fel. Ez a hőhatás közvetlenül a szöveti hőmérsékletre hat, azonban ezt a szöveti hőmérsékletet folyamatosan kontrollálja, így elkerülhető vele a szöveti károsodás, a sejtekben lévő fehérje kicsapódása.

igy-lepj-fel-hatekonyan-a-rancok-striak-es-akne-ellen-TECAR-CRV-terapia-2

A technológia a szervezetben molekuláris szinten megtalálható víz frekvenciájával képes együtt dolgozni. Ez azért fontos, mert az emberi szövetek rengeteg vizet tartalmaznak és a szöveti rétegek a vizes közegeken csúsznak el egymáson optimális esetben. Azonban, amikor az öregedés folyamata elindul, akkor ezek a rétegek hegesednek, csökken a csúszási képességük, átjárhatatlanná válik a nedves közeg, így az egyes anyagok sem vándorolni, sem pedig távozni nem lesznek képesek a szervezetből. A TECAR azonban ezeket a hegeket és szöveti átjárhatatlanságot optimális mennyiségű víz odarendelésével képes feloldani, és gondoskodik ennek a víznek az elvezetéséről is.

igy-lepj-fel-hatekonyan-a-rancok-striak-es-akne-ellen-TECAR-CRV-terapia-3

A TECAR CRV kezelés előnyei

A kezelés lehetővé teszi, hogy nagy molekulatömegű, aktív összetevőket juttassunk a sejt közötti térbe anélkül, hogy károsítanánk a sejtállományt, illetve a szöveteket. A kezelés segítségével lehetővé válik a hatóanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása, magas nyomás vagy mechanikai hatás alkalmazása nélkül. A TECAR hullám képes a szervezetben molekuláris szinten lévő víz frekvenciájával együtt dolgozni, ezáltal felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, segítségével a felbontott zsír gyorsabban és könnyebben távozik  el a szervezetből, valamint támogatja a sejtmegújulást, a test természetes regenerálódó képességét és ránctalanít. 

A kezelés ezáltal enyhíti a periokuláris ráncok láthatóságát, segít eltüntetni az aknékat és a striákat, valamint felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat.

Ha hatékony módszerrel szeretnél szembeszállni az akné által okozott problémákkal vagy eltüntetnél néhány ráncot, válaszd Te is TECAR CRV kezelésünket! Tudj meg többet TECAR CRV kezelésünkről vagy jelentkezz be esztétikai központunkba még ma!