Ma már rengeteg technológiával találkozhatunk a bőrápolás terén. A lökéshullámtól kezdve, az elektrokozmetikai és nem-invazív kezeléseken át a mechnaikus módszerekig. Mostani bejegyzésünkben az általunk alkalmazott 3 technológiát, a Seyo, a Tecar és a Phorma Laser-t szeretnénk röviden összehasonlítani.

Seyo TDA

A Seyo transzdermális technológia a világ első, nem-invazív, szelíd bőrfiatalító bőrgyógyászati-esztétikai kezelés-rendszere. A nem-invazív technológiának köszönhetően a kezelés során az eszköz úgy juttatja a klinikai tisztaságú hatóanyagokat a bőrbe, hogy közben hozzá sem ér. 

A Seyo teljes mértékben megújítja, megfiatalítja a bőrt, mivel a kezelés által a bőr belülről regenerálja önmagát és visszanyeri természetes feszességét. A kezelés során alkalmazott eszköz a oxigén hangsebesség gyorsaságával, pulzálva juttatja az anti-aging hatóanyagokat a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag segítségével, mindezt fájdalom- és kockázatmentesen. 

A rendszeres használattal hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe kerülnek, ami elősegíti a sejtosztódást, ennek köszönhetően láthatóvá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mennyisége és mélysége és a bőr fiatalabbá, frissebbé válik.

A Seyo TDA kezeléseink tökéletesek azok számára, akik igazán hatékony és kockázatmentes anti-aging megoldást keresnek. Kezeléseink különböző típusai megoldást kínálnak különböző kor és bőrállapot esetén is.

Mi-a-kulonbseg-a-seyo-a-tecar-es-a-phorma-laser-technologia-kozott-2-2

Tecar

A Tecar egy energiaátadó-rendszer, amely az emberi testre lett kifejlesztve. Kontrolálja és meghatározza a felhasznált energia minőségét és mennyiségét. 

A Tecar technológia egy olyan frekvencia, amelynek segítségével a sejtek roncsolása nélkül lehetséges a bőr mélyebb rétegeibe hatolni. A Tecar technológia lehetővé teszi, hogy nagy molekulatömegű, aktív összetevőket juttassunk a sejtek közötti térbe anélkül, hogy károsítanánk a sejteket és a bőrszöveteket. Képes a szervezetben molekuláris szinten lévő víz frekvenciájával együtt dolgozni. 

A technológiának köszönhetően lehetővé válik a lökéshullámok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe anélkül, hogy akár magas nyomást, akár mechanikai hátteret alkalmaznánk.  

A Tecar alkalmazása által gyorsíthatók az anyagcsere-folyamatok, enyhül a periokuláris ráncok láthatósága, valamint a technológia segít eltüntetni az aknékat és a striákat. Fokozza a kollagén és elasztin rostok termelődését, így emelve meg az arc kontúrjait.

Tudj meg többet a Tecar technológiáról!

Mi-a-kulonbseg-a-seyo-a-tecar-es-a-phorma-laser-technologia-kozott-3-2

Phorma Laser

A Phorma Laser 3.0 kezelés a Tecar hullám és a 3 különböző  hullámhosszú lézer misszió technológia ötvözésével egy arcrekonstrukciós kezelést hozott létre. 

A Phorma Laser megalkotása során a WinForm fokozta a két technológia hatásait. A Tecar hullám hatásairól a fentiekben olvashatunk részletesebben. A dióda lézer 3 különböző hullámhosszon van jelen a készülékben, amely más- más rétegeket stimulálnak: növeli a sejthártyák átteresztő képességét, fokozza az anyagcsere folyamatokat, serkenti a bőrregenerációt, stimulálja a kollagén szintézist/fibroblasztok működését és eredményesebbé teszi a hatóanyagok bejutását a szövetekbe. 

A kezelés növeli a bőr nedvességtartalmát, rugalmasságát, csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét, ezáltal megemeli az arckontúrokat. Normalizálja a bőr regenerációs folyamatait, valamint hatékonyan juttatja az olyan hatóanyagokat a sejteket, mint a hialuronsav, a C-vitamin és az ózon.

Tudj meg többet Phorma Laser 3.0 kezelésünkről és jelentkezz be esztétikai központunkba még ma! Személyre szabott kezeléseinkhez, jelentkezz be hozzánk konzultációra és segítünk eldönteni, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb számodra!