Az eClettica kezelés a Winform Medical legújabb, komplex orvostechnikai alakformáló kezelése, amely alkalmazható zsírbontásra, fogyás utáni bőrfeszesítésre és a cellulit kezelésére is.

Mi az eClettica kezelés?

Az eClettica a Winform Medical Engineering Phorma Beauty vonalához tartozik. Célja, hogy fájdalom és tűszúrás nélkül, klinikai hatékonysággal és biztonsággal érje el a természetes bőrfeszesítést, a zsírtöbblet csökkentését és a cellulit megszűnését. Az N-FI-módszer, azaz a tűszúrás-mentes bejuttatás segítségével köszönhetően biztonságosan és kockázatmentesen alkalmazható. 

Az N-FI módszer a feltöltés és zsírbontás evolúciójának azt a szintjét képviseli, amelyben a kezelés során sejtszintű módosítás lehetséges, tecar hullámok és lézer segítségével, fájdalom nélkül.

Mit-kell-tudnod-az-eClettica-lipolizis-kezelesekrol-2

Az eClettica kezelés típusai

Ahogy már említettük, az eClettica kezelés tökéletesen biztonságosan és hatékonyan alkalmazható lokális zsírbontás, fogyás utáni bőrfeszesítés és a cellulit kezelésére is.

SINLASER SCULPT – Lézeres biostimuláció

A SINLASER SCULPT a cellulit megszüntetésére kínál hatékony segítséget. Szinergikus rendszerével normalizálja az elváltozott, gyulladt szöveteket, személyre szabottan kezeli a cellulit számos fajtáját  és csökkenti a zsírtöbblet.

3CHRONIC LASER LIPOLYSIS

A 3CHRONIC LASER LYPOLYSIS célzott megoldást biztosít a lokális zsírbontásban. A kezelés 3 különböző lézerhullámmal funkcionál, aminek köszönhetően különböző mélységekben hatol be a szövetekbe, így széleskörűen lép kölcsönhatásba a sejtekkel. A 3CHRONIC LASER LYPOLYSIS a tökéletes kezelés a lokalizált zsírosodás ellen.

Mit-kell-tudnod-az-eClettica-lipolizis-kezelesekrol-3

REGENERALUX rendszer

A REGENERALUX kezelés az orvosi biostimuláció alkalmazásával járul hozzá a cellulit megszüntetéséhez. A REGENERALUX által előállított “vaszkuláris torna” kiküszöböli az alsó végtagokban a folyadék megrekedését, és a folyadékokat nem mechanikus, hanem biológiai hatással üríti ki, így segítve elő a sejtekben történő mikrocirkulációt és a bőr tónusosságának növelését.

SIN kezelőegység

Az eClettica kezelőegység kínálata kiegészül a klasszikus Tecar bipoláris és monopoláris mellett a megújított SIN kezelőegységekkel. A SIN kezelőegység lehetővé teszi a bőrben felhalmozódott salakanyagok oldását, a szövetek regenerációját. A kezelések sikerességéhez járul hozzá azzal, hogy az alakformálás előtt biztosítsa a megfelelő nyirokáramlást, segítve ezzel a test tisztító folyamatait.

Mit-kell-tudnod-az-eClettica-lipolizis-kezelesekrol-4

A kezelések egyéni igényeknek megfelelően személyre szabhatók, így garantálva az eredményes változást. Célunk, hogy minél színvonalasabb körülmények között valósítsuk meg vendégeink kívánságait.

Próbáld ki te is eClettica kezeléseink egyikét és élvezd a hatékony és tartós alakformálás eredményeit! Tekintsd meg a kezelésekkel elért eredményeket és jelentkezz be esztétikai központunkba!